نور پردازی

معرفی ۲ نوع چراغ خطی توکار

چراغ خطی توکار

لاین نوری و چراغ خطی پرطرفدارترین بخش در حوزه چراغ خطی نحوه نصب چراغ خطی توکار در روش های نورپردازی ساختمان است.نور پردازی چراغ خطی یا لاین نوری یکی از فناوری های نوین نورپردازی است که مورد استقبال بیشتر معاران و طراحان ساختمان قرار گرفته است. در این فناوری از چراغ خطی استفاده می شود که از نوع ال ای دی و معروف به چراغ خطی led هستند و کارایی و کیفیت فارق العاده ای دارند. این لاین های نوری انواع مختلفی اعم از لاین نوری توکار , روکار و آویز دارند , ما در این مقاله صرفا به نوع چراغ خطی توکار و آموزش نصب لاین نوری توکار می پردازیم. تا پایان این مقاله از رصد تکنو همراه ما باشید.

چراغ خطی توکار

همانطور که گفتیم یکی از انواع چراغ های خطی لاین نوری توکار هستند . این چراغ ها در داخل دیوار یا سقف قرار می گیرند و نور مورد نیاز را تامین می کنند. اغلب این چراغ ها به شکل مستطیل هستند و کیفیت نورپردازی بالایی دارند که می توانند به بهترین شکل نور محیط را تامین کنند. از لاین نوری توکار معمولا در سازه های در حال ساخت و یا در حال بازسازی استفاده می شود چون که محل قرار گیری این چراغ ها در داخل سقف یا دیوار از پیش تعیین شده است و برای نصب لاین نوری توکار مشکلی پیش نخواهد آمد. بنابراین نکته ی حائز اهمیت این است که قبل از اقدام برای خرید و نصب لاین نوری توکار امکان قرار دادن آن ها در سقف یا دیوار بررسی شود زیرا برای نصب آن ها باید حفره هایی داخل دیوار یا سقف ایجاد شود و لاین نوری داخل آن قرار بگیرد.

 چراغ خطی توکار

انواع چراغ خطی توکار

لاین نوری توکار از لحاظ مشخصات ظاهری در شکل , ابعاد و توان های مختلفی تولید می شوند که با توجه به نیاز روشنایی محیط و طراحی محیط می توان در اندازه و شکل های متفاوت آن ها را خریداری کرد. اگر بخواهیم از نظر نحوه نصب لاین نوری توکار آن هرا بررسی کنیم باید بگوییم که به دو نوع چراغ خطی توکار بدون لبه و لبه دار تقسیم می شوند.

چراغ خطی توکار بدون لبه

یکی از انواع لاین نوری توکار , لاین نوری بدون لبه است. این چراغ بعد از نصب قابل مشاهده نیست و فقط نورپردازی آن را می توان دید. به دلیل جذابیت دیداری این چراغ ها از انواع چراغ خطی توکار بدون لبه استقبال بیشتری شده است. با خرید و نصب لاین نوری بدون لبه میتوان المان های معماری را با نور محیط هماهنگ کرد و جلوه ی زیبایی به محیط بخشید. همچنین کاربرد این نوع لاین نوری در سقف های کنافی و گچی فضای بسیار زیبایی را در ساختمان خلق می کند. از دیگر ویژگی های لاین نوری توکار بدون لبه قابلیت رنگ پذیری , امکان تعویض منبع نور و تطابق با معماری ساختمان است.

چراغ خطی توکار لبه دار

این نوع از لاین نوری به صورت لبه دار است. در ساختار این چراغ پروفیل اکسترد بکار برده شده است که کیفیت آن را بالا می ببرد. این چراغ دارای لبه هایی است که در هنگام نصب داخل سقف یا دیوار قرار می گیرند , این لاین نوری نور را به صورت یکنواخت داخل محیط پخش می کند . این محصول در عرض ای مختلف تولید می شود و می توان از آن ها در سقف ها و دیوارهای کاذب استفاده کرد. این محصول را در بازار به نام چراغ خطی توکار فریم دار نیز می شناسند.

آموزش نصب چراغ خطی توکار
چراغ خطی توکار لبه دار

نصب لاین نوری توکار(چراغ خطی توکار)

خب برسیم به بحث اصلی که آموزش نصب لاین نوری توکار است. تا اینجا ما با چراغ خطی توکار و انواع آن آشنا شدیم الان می خواهیم نحوه نصب چراغ خطی توکار را با هم بررسی کنیم.

در ابتدای کار باید سازه های زیر سازی کناف را اجرا کرد سپس پروفیل لاین نوری توکار را به وسیله پیچ خودکار به کناف وصل می کنیم برای اطلاعات بیشتر در مورد پروفیل مقاله پروفیل لاین خطی چیست؟ را مطالعه کنید. خب بعد از آن تا محلی که در پروفیل مشخص شده است سیم کشی برق ۲۲۰ ولت را روی پروفیل انجام می دهیم و سیم ارت را نیز به پروفیل توکار متصل می کنیم. در مرحله ی بعدی دیفیوزر پلی کربناتی را بر روی پروفیل نصب شده قرار می دهیم. در اینجا منتظر اتمام مراحل نصب سقف کاذب از جمله نصب گچ برگ , رنگ آمیزی سقف و درزگیری می مانیم پس از اتمام اجرای سقف کاذب دیفیوزر را جدا کرده و ماژول ال ای دی و منبع تغذیه را به پروفیل چراغ وصل می کنیم. در اخر طلق دیفیوزر را مجددا قرار می دهیم و نوار پلاستیکی محافظ ان را خارج می کنیم. نصب لاین نوری توکار به اتمام رسید.

معرفی چراغ خطی توکار

 مزایای کاربرد لاین نوری توکار

با توجه به تغییر سبک های معماری در دهه ی اخیر المان های زیبایی شناختی در ساختمان و اهمیت نورپردازی فضاهای داخلی ساختمان افزایش یافته است . استفاده از چراغ خطی توکار یکی از المان های زیبایی نورپردازی ساختمان است. مزایای استفاده از چراغ خطی توکار معماران را به استفاده بیشتر از این محصولات ترغیب کرده است. مزایای ان چراغ ها عبارتند از:

کاهش هزینه ها: هزینه ی تعمیر و نگهداری چراغ های ال ای دی پایین است زیرا عمر مفید ۱۰ تا ۲۵ سال دارند.

رصد تکنو

تنوع رنگ بندی بالا: لامپ های ال ای دی تونع رنگ و طرح زیادی دارند , به همین خاطر استفاده از چراغ های خطی توکار زمینه اجرای طرح های نورپردازی مدرن و زیبا را فراهم کرده است.

طول عمر بالا: لاین نوری توکار از متریال با کیفیت ساخته شده اند به همین دلیل از کیفیت و طول عمر بالایی برخوردارند و نیاز به تعویض زود هنگام ان ها نیست.

ابعاد چراغ خطی توکار

چراغ خطی توکار در ابعاد و اندازه های مختلف موجود هستند اما ابعادی که بیشتر کاربرد دارند و در بین طراحان و معماران محبوبیت بیشتری دارند اندازه های ۶ ,۵/۴ ,۳ و ۲ سانتی متری هستند که اندازه ی ۶ سانتی متری سه ماژول ال ای دی دارد و برای جاهایی که نور زیاد نیاز است استفاده می شود . لاین نوری چهار و نیم سانتی دارای دو ماژول ال ای دی است و نور کمتری نسبت به شش سانتی متری دارد. نور خطی دو و سه سانتی متری هم برای جاهایی که نور کمتری نیاز است و یا یک باریکه نور برای زیبایی محیط نیاز می شود کاربرد دارد.

بازگشت به لیست

4 دیدگاه در “معرفی ۲ نوع چراغ خطی توکار

  1. حامد اصغری گفت:

    سلام
    مونتاژ لاین نوری در چند سایز و ابعاد انجام میشه؟
    و اینکه فروش پروفیل لاین خطی با قیمت عمده از چند متر حساب میشه؟

    1. با سلام و احترام کاربر گرامی رصد تکنو مونتاژ لاین نوری در ۲۴ سایز و ابعاد با بالاترین کیفیت و مرغوب ترین متریال منبع ال ای دی و پروفیل لاین خطی مونتاژ می شود لطفا برای ثبت سفارش و یا مشاوره با شماره ۰۹۱۳۵۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل کنید.

  2. روشن پخش گفت:

    سلام و عرض ادب
    لطفا برای خرید لاین نوری بفرمایید با چه شماره تماس بگیرم؟
    و اینکه تفاوت قیمت لاین نوری به صورت عمده و جزئی چه قدر هست ؟
    سپاس گزارم

    1. با سلام و احترام کاربر گرامی رصد تکنو
      لطفا برای ثبت سفارش پروفیل چراغ خطی و یا مشاوره با شماره ۰۹۱۳۵۸۸۵۵۱۸ تماس حاصل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *